- 1 pachet de ciuperci Portobello (10 bucăți)
- 1 ardei verde sau rosu
- 1 ceapa mică
- Cozile de la ciuperci
- 4 linguri de roșii tocate în suc propriu
- 30 grame brânză de capră
- 30 grame cașcaval
- Sare, piper, busuioc
- 1 cățel mic de usturoi
- Smântână, pătrunjel
Prepare:
- Se spală ciupercile și se usucă cu ajutorul unui șervet de bucătărie pentru a elimina surplusul dr apă.
- Cozile de ciuperci, ceapa și usturoiul spălat și curățat, se vor pune în tocătorul electric . Aveti grija sa nu le tăiați prea fin!
- Ardeiul se spală și se curata de semințe. Îl tăiați cu un cuțit în bucatele mărunte.
- Se amesteca ingredientele, se rade brânza și se amesteca cu cele 4 linguri de roșii (încercați sa ni puteți prea mult sos de roșii în compoziție!). Se condimentează.
- Pe o tava tapetata cu hârtie de copt se pun ciupercile și se vor umple cu compoziția de legume.
- Se adaugă la cuptorul preîncălzit la 200 de grade de Celsius pentru 25 minute. Se adaugă cașcavalul ras și se mai lasă pentru 5 minute.
- Se servește cu un strop de smântână și pătrunjel tocat.
Poftă Bună!
Comentarii