Ciuperci Portobello umplute cu legume



Ingrediente: 

  • 1 pachet de ciuperci Portobello (10 bucăți)
  • 1 ardei verde sau rosu 
  • 1 ceapa mică 
  • Cozile de la ciuperci 
  • 4 linguri de roșii tocate în suc propriu 
  • 30 grame brânză de capră 
  • 30 grame cașcaval 
  • Sare, piper, busuioc
  • 1 cățel mic de usturoi
  • Smântână,  pătrunjel 
Prepare: 
  1. Se spală ciupercile și se usucă cu ajutorul unui șervet de bucătărie pentru a elimina surplusul dr apă. 
  2. Cozile de ciuperci, ceapa și usturoiul spălat și curățat, se vor pune în tocătorul electric . Aveti grija sa nu le tăiați prea fin! 
  3. Ardeiul se spală și se curata de semințe. Îl tăiați cu un cuțit în bucatele mărunte.
  4. Se amesteca ingredientele, se rade brânza și se amesteca cu cele 4 linguri de roșii (încercați sa ni puteți prea mult sos de roșii în compoziție!). Se condimentează. 
  5. Pe o tava tapetata cu hârtie de copt se pun ciupercile și se vor umple cu compoziția de legume. 
  6. Se adaugă la cuptorul preîncălzit la 200 de grade de Celsius pentru 25 minute. Se adaugă cașcavalul ras și se mai lasă pentru 5 minute. 
  7. Se servește cu un strop de smântână și pătrunjel tocat.
Poftă Bună! 

Comentarii