Tocăniță de năut cu legume

Ingrediente pentru 4 porții:
  • 300 grame conservă de năut
  • 3 cartofi potriviți
  • 400 grame conservă de roșii tocate în suc propriu
  • 2 căței de usturoi
  • 2 frunze de dafin
  • 2 cepe potrivite
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • Sare, piper după gust
  • Pătrunjel uscat ori proaspăt
  • 4 linguri ulei
Preparare:
  1. Se curăță și încep să se toace legumele după bunul plac și se azvârlesc toate în oală cu uleiul încălzit. Amestecați să nu se prindă.
  2. Adăugați 250 ml apă peste legume, conserva de roșii și năutul. Lăsați să se fiarbă sub capac până când legumele sunt gata.
  3. La final se adaugă pătrunjelul.
Poftă bună!

Comentarii