O supă perfectă pentru zilele toride , se consuma atât calda cat și rece, cu toate că este perfectă și pentru perioada de post. 
- 2 cartofi
 - 1 morcov
 - 1 ceapă roșie
 - 1 țelină rădăcina mică
 - 2 cuburi legume Maggie/Knorr de care aveți
 - 1 conservă de porumb dulce (nu mică)
 - 1/2 conservă roșii tocate în suc propriu
 - 4 linguri de ulei de măsline
 - 2 litrii de apă
 - pătrunjel (opțional)
 
Preparare: 
- Se spala, curăță toate legumele.
 - Morcovul, țelină, ceapa se vor da pe răzătoarea mică și se pun la călit în cratița cu ulei ușor încins.
 - Se lasă până devin o culoare închisă (nu arse!!).
 - Se adaugă porumbul, roșiile și sucul lor, cartofii tăiați în bucăți potrivite cu 2 litrii de apă.
 - Se adaugă și cele 2 cuburi de Meggie.
 - Se va lăsa până legumele sunt moi. Durata preparării este in jur de 35 de minute.
 - Se poate pune la final și pătrunjel tocat fin, eu l-am uitat să-l adaug, cu toate că merge foarte bine și fără.
 
Pofta Bună! 

Comentarii