O supă perfectă pentru zilele toride , se consuma atât calda cat și rece, cu toate că este perfectă și pentru perioada de post.
- 2 cartofi
- 1 morcov
- 1 ceapă roșie
- 1 țelină rădăcina mică
- 2 cuburi legume Maggie/Knorr de care aveți
- 1 conservă de porumb dulce (nu mică)
- 1/2 conservă roșii tocate în suc propriu
- 4 linguri de ulei de măsline
- 2 litrii de apă
- pătrunjel (opțional)
Preparare:
- Se spala, curăță toate legumele.
- Morcovul, țelină, ceapa se vor da pe răzătoarea mică și se pun la călit în cratița cu ulei ușor încins.
- Se lasă până devin o culoare închisă (nu arse!!).
- Se adaugă porumbul, roșiile și sucul lor, cartofii tăiați în bucăți potrivite cu 2 litrii de apă.
- Se adaugă și cele 2 cuburi de Meggie.
- Se va lăsa până legumele sunt moi. Durata preparării este in jur de 35 de minute.
- Se poate pune la final și pătrunjel tocat fin, eu l-am uitat să-l adaug, cu toate că merge foarte bine și fără.
Pofta Bună!
Comentarii