Pentru 3 porții aveți nevoie de:
- 100 grame linte verde
- 400 grame penne sau orice alta pastă făinoasă la alegere
- 1 plic de ingrediente mixte pentru paste Bolognese
- 1 ceapă mică
- 1 țelină apio mică
- 1 ardei capia potrivit
- un praf de sare
- 115 grame (conservă) de ciuperci Champignon
- Într-o craticioară se fierbe lintea.
- În altă cratiță pastele făinoase cu o linguriță rasă de sare.
- Se pregătesc legumele, se spală, curăță și se vor toca mărunt.
- După ce lintea s-a fiert, se scurge de apa în care a fiert. Se adaugă legumele tocate mărunt, inclusiv ciupercile cu 2 cești de apă și plicul cu ingrediente. Se lasă să se fiarbă în continuare bine.
- Pastele se vor scurge de apă, se dau printr-un jet de apă.
- După 20-25 minute când legumele in sosul Bolognese s-au fiert se pot servi. Puteți pune peste penne și să le amestecați ori fiecare își va pune peste paste.
Comentarii