Pentru 3 porții aveți nevoie de:
- 100 grame linte verde
 - 400 grame penne sau orice alta pastă făinoasă la alegere
 - 1 plic de ingrediente mixte pentru paste Bolognese
 - 1 ceapă mică
 - 1 țelină apio mică
 - 1 ardei capia potrivit
 - un praf de sare
 - 115 grame (conservă) de ciuperci Champignon
 
- Într-o craticioară se fierbe lintea.
 - În altă cratiță pastele făinoase cu o linguriță rasă de sare.
 - Se pregătesc legumele, se spală, curăță și se vor toca mărunt.
 - După ce lintea s-a fiert, se scurge de apa în care a fiert. Se adaugă legumele tocate mărunt, inclusiv ciupercile cu 2 cești de apă și plicul cu ingrediente. Se lasă să se fiarbă în continuare bine.
 - Pastele se vor scurge de apă, se dau printr-un jet de apă.
 - După 20-25 minute când legumele in sosul Bolognese s-au fiert se pot servi. Puteți pune peste penne și să le amestecați ori fiecare își va pune peste paste.
 

Comentarii