- 5 cartofi medii
 - 1 ardei gras
 - 1 ceapă mare
 - 3 lingurițe de boia dulce
 - 1 lingură rasă boia picantă
 - 1 lingură tarhon uscat
 - 1 lingură oregano
 - sare după gust
 - 3 linguri ulei de măsline
 - cârnați prăjiți (opțional)
 
Preparare:
- Se Vor pregăti legumele, ceapa se taie fideluță, ardeiul la fel și se vor pune cu 3 linguri de ulei de măsline în cratiță pentru a se înmuia.
 - Se adaugă cele două boia și se amestecă puțin.
 - Cartofii se taie in bucăți potrivite și se adaugă peste ceapă cu 2-3 pahare de apă.
 - Mai spre final când cartofii s-au făcut se adaugă sarea după gust, oregano și tarhonul.
 - Dacă doriți să fie mâncarea de post , nu adăugați cârnații lângă iahnie.
 
I-am servit cu cârnați pe care i-am prăjit separat de mâncarea de cartofi și castraveți murați. 
Poftă bună!

Comentarii