Ingrediente:
- 500 ml suc de roșii făcut în casă (din producția proprie de roșii)
 - 1 cub knorr de pui
 - 1 lingură rasă de boia dulce
 - 1 lingură rasă de zahăr
 - 1 ceapă
 - 1 morcov
 - 2 căței de usturoi
 - 3 linguri de ulei de măsline
 - 1 țelină mică
 - Piper și sare după gust
 - pătrunjel proaspăt
 - 300 grame paste făinoase
 
Preparare: 
- Se curata legumele, se spală și se dau pe răzătoarea mică. Ceapa și usturoiul se taie mărunt.
 - Se pun într-o oală cele 3 linguri de ulei și legumele pentru a se înăbuși.
 - Se adaugă 300 ml apă și cubul de knorr. Se vor lăsa pentru 10 minute la fiert.
 - Se adaugă sucul de roșii, boiaua, zahărul, sarea, piperul și se lasă pentru 25 de minute să se de-a in clocot. Se mai completează cu apă circa 500 ml, după cum doriți, mai mult sau mai puțin.
 - Pastele făinoase se vor pune la fiert într-o altă crăticioară in apă cu puțină sare până se vor înmuia.
 - Spre final cu 5 minute de a opri focul se adaugă deja peste supa pastele scurse din apa care au fiert, cât și pătrunjelul tocat fin.
 - Supa se poate servi atât caldă cât și rece.
 
Poftă bună! 

Comentarii