Mi-au ramas cateva retete pe blog nepublicate, aceasta este una dintre ele pe vremea cand am tinut dieta Low-Carb, o reteta plina de proteine, si vitamine . Este un meniu foarte satios.
Ingrediente:
- snitele de soia
- sare si piper
- 1ingura vegeta (este fara E-uri, sunt cele vegane de la magazinele bio)
- 4 morcovi
- lapte si unt
- 1 ou
- pesmet
Mod de preparare:
- Intr-o cratita se pune sa dea in clocot vegeta. Se adauga snitele de soia timp sa se hidrateze, sa isi mareasca volumul prin fierbere.
- Dupa ce s-au hidratat bine,le vom scoatem si le punem in sita la scurs. Daca este nevoie,le strangem in ambele maini sa iasa surplusul de apa. Apoi puteti sa le condimentati cu sare, piper pe ambele parti.
- Se vor face exact ca la snitele de carne, se trec printr-un ou batut si apoi pesmet. Se vor praji intr-o baie de ulei incins pe ambele parti. Se vor pune pe un servetel sa se scurga de excesul de ulei.
Pregatirea piurelui de morcovi:
Comentarii