Ciuperci Champignon pane cu sos de usturoi


Dupa ce am zarit niste ciuperci mari si frumoase, Champignon de cultura am zis ca astea is taman bune pentru "snitele" . 

  • 400 grame Champignon proaspete
  • 1 ou
  • sare si piper 
  • pesmet
  • 180 gr iaurt gras de 30%
  • 2 catei usturoi pisati
  • 1/2 zeama de lamaie
  • ulei pentru prajit
  1. Se spala ciupercile si se condimenteaza cu sare si piper. 
  2. Se bate oul. Se tavalesc ciupercile prin ou si apoi pesmet, apoi se prajesc in baie de ulei pana ce deveni aurii, circa 7-10 minute. 
  3. Sosul de usturoi : se amesteca iaurtul, usturoiul pisat, zeama de lamaie si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Sosul se serveste rece alaturi de ciuperci. 

Pofta Buna!






Comentarii