Ingrediente:
- 450 grame bame congelate
- o ceapa medie
- 100 ml sos de rosii
- sare Himalaya
- piper alb
- oregano
- 2 linguri ulei de masline
- 3 catei de ustoroi potriviti
- Se va curata ceapa, spala, se va taia solzisori si o puneti la calit pana devine translucida.
- Usturoiul se curata si se taie in bucatele.
- Adaugati bamele in cratita si amestecati cand si cand pentru a nu se prinde.
- Se adauga si sosul de rosii cu inca 50 ml apa. Lasati totul sa se inabuse cu un capac in jur de 20 minute. Amestecati din cand in cand pentru a nu se arde.
- La final adaugati condimentele si mai lasati circa 5 minute.
- Se pot servi cu o salata de rosii, foarte putin ulei de masline, sare, piper, oregano si tofu.
Pofta Buna!
O portie de mancare de bame per 100 de grame are 74 calorii.
Comentarii