Pentru ca foile de pandispan le aveam deja cumparate , am decis sa le fac o crema nu prea dulce, ceva mai fresh asa cum ne place noua.
Ai nevoie de:
- un pachet de foi de prajitura Pandispan (5 foi) cu vanilie
- 2 galbenusuri
- 3 lamai stoarce si coaja lor rasa
- un pachet de unt
- 10 linguri de faina
- 10 liguri de zahar
- 1 litru lapte
- un plic de vanilie
- gem de caise
Pentru ca nu am avut o tava cat foile mele de 20x30 am inceput sa la tai pe forma de tort. Pe prima si a doua foaie am am pus un strat de crema, pe a treia am pus intr-un strat nu prea gros de gem de caise si peste crema , iar pe a 4 si a 5-a iar crema fara a pune gem cat si peste. Dupa care am decorat-o cu cateva bilute de decor si am pus tortul peste noapte.
Prajitura este usor dulce si acrisoara, racoroasa si tare gustoasa.
Pofta Buna!
Comentarii