Pentru ca foile de pandispan le aveam deja cumparate , am decis sa le fac o crema nu prea dulce, ceva mai fresh asa cum ne place noua. 
Ai nevoie de: 
- un pachet de foi de prajitura Pandispan (5 foi) cu vanilie
 - 2 galbenusuri
 - 3 lamai stoarce si coaja lor rasa
 - un pachet de unt
 - 10 linguri de faina
 - 10 liguri de zahar
 - 1 litru lapte
 - un plic de vanilie
 - gem de caise
 
Pentru ca nu am avut o tava cat foile mele de 20x30 am inceput sa la tai pe forma de tort. Pe prima si a doua foaie am am pus un strat de crema, pe a treia am pus intr-un strat nu prea gros de gem de caise si peste crema , iar pe a 4 si a 5-a iar crema fara a pune gem cat si peste. Dupa care am decorat-o cu cateva bilute de decor si am pus tortul peste noapte. 
Prajitura este usor dulce si acrisoara, racoroasa si tare gustoasa. 
Pofta Buna! 
Comentarii