Dupa atata pofta dupa aceasta placinta, am indraznit sa fac pentru prima oara Poale-n Brau. Reteta am respectat-o din cartea de bucate a Jamilei si exact la fel de pufoase si aromate mi-au iesit. Am ales sa fac doua feluri de placinta: una cu branza dulce si alta sarata, desi cu aluatul aromat. 
La compozitia de branza sarata am pus doar 250 grame telemea de oaie, 125 grame de smantana 30% , un galbenus de ou . 
La compozitia cu branza dulce am folosit:
- 300 grame branza dulce de vaca
 - 70 grame de zahar
 - un galbenus de ou
 - 75 grame de stafide
 - coaja de la o lamaie rasa
 - o fiola de vanilie Dr. Oetker
 - o lingura gris sau pesmet
 - 125 grame smantana 30%
 
Pentru aluat :
- 500 grame de faina cernuta
 - 60 grame de zahar
 - 300 ml lapte caldut
 - 10 grame de drojdie uscata
 - 10 grame sare
 - coaja de la o lamaie rasa
 - 2 galbenusuri de oua
 - 50 grame unt la temperatura camerei
 
Modul de preparare il gasiti in prezentarea video al Jamilei :) 
Pofta Buna! 
Comentarii