O reteta simpla de facut si rapida la mancat :)) . Dupa pastitio, este urmat in preferintele mele culinare, de cannelloni si lasagnia. 
Ingrediente:
- 30 tuburi cannelloni
 - 500 g carne de porc tocata
 - 300 g cascaval
 - unt
 - 2 oua
 - 2-3 catei usturoi
 - 1 ceapa
 - 4 linguri bulion
 - oregano
 - 4 linguri ulei masline
 - 1 cutie rosii decojite
 - sare
 - piper
 
Mod de preparare:
- Intr-o tigaie tip wok se pune uleiul la incins si se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul dat pe razatoarea fina. Se lasa cateva minute pana se inmoaie.
 - Se adauga carnea tocata. Se amesteca incontinuu sa nu se lipeasca. Se lasa la calit cateva minute, se sareaza si pipereaza si se adauga bulionul. Se lasa sa scada.
 - Se adauga rosiile decojite date la blender si se lasa la fiert pana scade.
 - Se rade cascavalul. Jumatate din cantitatea de cascaval se adauga peste carne impreuna cu oualele batute. Se amesteca bine si se lasa apoi 10 minute sa se raceasca compozitia.
 - Se unge cu unt o tava termorezistenta. Se umple fiecare tub cannelloni cu compozitie si se aseaza in tava.
 - Deasupra se toarna sos de rosii si se da la cuptor pentru 45-60 minute.
 - Rulourile cannelloni se servesc calde, dupa preferinta cu o lingura de smantana.
 
Pofta buna!
Comentarii