Ingredientele pentru fursecuri fragede: 
- 200 grame margarina Rama (se poate inlocui si cu unt)
 - 200 grame zahar
 - un varf de cutit de sare
 - arome
 - faina cat cuprinde
 - 3 galbenusuri
 - 1 ou
 - 2-3 linguri cacao
 
- Se freaca untul cu zaharul, galbenusurile, sarea, oul intreg si aromele, apoi se imparte in doua.
 - Peste o jumatate se adauga, treptat, faina, pana se va obtine un aluat care sa nu se lipeasca de maini.
 - In cealalta jumatate se adauga cacao si apoi faina procedandu-se la fel.
 - Aluatul alb si cel de cacao se tin la frigider pentru jumatate de ora.
 - Se intind doua foi din cele doua aluaturi si se suprapun, se ruleaza si se taie in felii (varianta fursecuri rulou)
 - Se decupeaza rondele colorate mai mici si patratele, care se pun peste cele albe. (varianta tabla de sah)
 - Alta varianta de fursecuri sunt cele pe care, dupa ce s-au copt, torni glazura colorata deasupra.
 - Se pun intr-o tava cu hartie de copt si se coc la 170 grade pentru 15-20 minute.
 
Pofta Buna!

Comentarii