Ai nevoie de:
- 300 grame nuca de cocos rasa
 - 300 grame ciocolata cu lapte sau amara
 - 300 grame de lapte condensat foarte concetrat (la greci este de denumirea "zacharoucho" pe care il gasiti in comert) . Nu se foloseste laptele condesat pe care il puneti in cafea, acela este prea lichid. Puteti sa va luati dupa reteta Jamillei in prepararea acestuia, dati click aici
 - 50 grame ulei de nuca de cocos sau unt
 
Intr-un bol se amesteca nuca de cocos cu laptele condesat si uleiul de nuca de cocos pana devine o pasta. Daca este prea moale mai adaugati nuca de cocos , iar daca este prea tare mai puneti putin lapte condensat. 
Pasta trebuie sa fie buna de modelat forme lunguiete, genul bastonaselor .
Se pune o hartie de copt in tava si formati bastonasele de nuca de cocos, dupa care le adaugati in frigider pentru 1 ora pentru a se intari uleiul de cocos pe care il au in compozitie.
La bain-marie topiti ciocolata si tavaliti una cate una bastonas de nuca de cocos si le adaugati iar pe tava. Dupa ce ati terminat operatiunea de imbracat cu ciocolata, adaugati-le iar pentru o ora la frigider pana cand glazura se intareste. 
Pot sa spun ca sunt un deliciu aceste bastonase de ciocolata cu nuca de cocos !!! 
Pofta Buna!

Comentarii