Reteta este de fapt pentru prajtura cu fructe, desi tocmai cumparate formele de briose am schimbat planul de a nu o pune intr-o tava normala <3
Am folosit
Galbenusurile se amesteca cu apa, aromele, sarea, uleiul, faina si le-am turnat peste albusuri amestecand de jos in sus usor pentru a se incorpora cele doua.
Formele mele de briose sunt cele de unica folosinta din aluminiu , am atasat in ele hartie de briose si am pus cu lingura din aluat pana la gura hartiei, apoi am pus cateva fructe in toate cosuletele. Mi-au iesit in jur de 25 de briose.
Tava am pus-o la 190 grade C pentru 20-25 minute.
Se servesc dupa ce s-au racit si pudrate cu zahar.
Vreo 3 briose le-am imbracat si in pasta de zahar.
Pofta Buna!
Am folosit
- 6 oua
- arome : 1 plic zahar vanilat cu scortioasa si coaja rasa de lamaie
- 200 grame faina
- 200 grame zahar
- 100 ml ulei
- 50 ml apa
- 150 grame de fructe de padure congelate
- vf sare
- 1 plic praf de copt stins in otet
Galbenusurile se amesteca cu apa, aromele, sarea, uleiul, faina si le-am turnat peste albusuri amestecand de jos in sus usor pentru a se incorpora cele doua.
Formele mele de briose sunt cele de unica folosinta din aluminiu , am atasat in ele hartie de briose si am pus cu lingura din aluat pana la gura hartiei, apoi am pus cateva fructe in toate cosuletele. Mi-au iesit in jur de 25 de briose.
Tava am pus-o la 190 grade C pentru 20-25 minute.
Se servesc dupa ce s-au racit si pudrate cu zahar.
Vreo 3 briose le-am imbracat si in pasta de zahar.
Pofta Buna!
Comentarii