Ingrediente:
3 oua
2 linguri zahar
5 linguri faina
250 ml lapte
coaja rasa de lamaie
1 praf sare
Se separa ouale, albus de galbenus, iar galbenusurile se freaca cu untul si zaharul, apoi se incorporeaza albusurile batute cu telul si un praf de sare.
Se adauga faina cernuta si se omogenizeaza cu amestecul, apoi se subtiaza totul cu lapte. Parfumeaza clatitele cu coaja de lamaie rasa.
Truc: Aluatul pentru clatite trebuie tinut 1 ora la frigider!
Timp de coacere 40 min.
Pofta buna!
3 oua
2 linguri zahar
5 linguri faina
250 ml lapte
coaja rasa de lamaie
1 praf sare
Se separa ouale, albus de galbenus, iar galbenusurile se freaca cu untul si zaharul, apoi se incorporeaza albusurile batute cu telul si un praf de sare.
Se adauga faina cernuta si se omogenizeaza cu amestecul, apoi se subtiaza totul cu lapte. Parfumeaza clatitele cu coaja de lamaie rasa.
Truc: Aluatul pentru clatite trebuie tinut 1 ora la frigider!
Timp de coacere 40 min.
Pofta buna!
Comentarii