Pentru aluat:
450g faina
225g apa calduta
1 plic drojdie uscata
1 lingurita sare
2 linguri ulei
1 lingura zahar tos
Pentru presarat deasupra pizzei:
Cantitatile la aceste ingrediente sunt dupa placul fiecaruia, mai mult sau mai putin din fiecare sau chiar deloc.
Ceapa
Ulei pentru calit ceapa
Rosii
Ciupercute champinion din conserva
Parmezan
Cascaval
Porumb
Oua
Oregano, piper
Pasta de tomate
Mod de preparare:
Incepem prin a pregatii tot ceea ce este necesar sa punem deasupra  blatului de pizza. Ingredientele pe care le folositi sunt la libera  alegere.  Cand observam ca au aparut besicute la suprafata, tragem tigaia intr-o  parte, ridicam capacul, intoarcem blatul pe cealalta parte si rapid  incepem sa-l ungem cu pasta de tomate si sa adaugam celelalte  ingrediente. Am uns blatul cu sos tomat, am presarat oregano, am presarat ceapa calita, cascaval feliat, ciupercute, feliute de ou fiert, feliute de rosii, boabe de porumb si parmezan.
 Dupa ce am pus tot ce am dorit deasupra pizzei, punem din nou capacul  peste tigaie si mai lasam pe foc, la flacara mica, pana ce cascavalul  s-a topit.
      In acest moment pizza este gata de servit. Aceasta pizza este absolut  delicioasa, cu un miros care duce usor catre pizza facuta pe vatra,  nimeni nu va banuii ca este facuta la tigaie, daca nu va stii modul in  care ati copt-o. Restul de pizze le coaceti in acelasi mod. 
    Se pastreaza extraordinar de bine pentru a doua zi, daca o pastrati pe  un platou acoperit cu o carpa de bucatarie ori folie de celofan, a se lua in considerare, sa nu o inveliti  cat este calda, lasati-o sa se raceasca, pentru ca daca nu, va transpira  punguta.
Ii multumesc Iuliei pentru reteta! 
Bon Appétit!
Comentarii