Ingrediente: 
- 1 kg spanac
 - 4 linguri ulei de măslineu
 - 1 praz
 - 1 ceapa mare
 - 15 ciupercuțe Champignon
 - Câteva fire de pătrunjel
 - Sare, piper după gust
 - 2 căței de usturoi
 - 100 ml vin alb
 - Cașcaval sau brânză de oaie
 
- Dupa ce am spalat spanacul si taiat coditele, l-am adaugat intr-o oala alaturi de ulei, patrunjel si le-am lasat sa se inabuse.
 - Dupa ce a scazut un pic, am adaugat ciupercutele curatate si taiate in cubulete, prazul si ceapa la fel si ele, sare, usturoiul și piperul.
 - Am amestecat si am lasat cu capac cateva minute, amestecand din când in când.
 - Între timp am adaugat si un pahar de 100 ml vin alb.
 
5. Dupa ce s-a scazut din sos, am lasat un pic sa se raceasca. 
6.A se servește cu bucățele de cascaval ori brânză. Combinația este excelenta.
Pofta Buna!




Comentarii