- 2 oua
- un varf de sare
- 250 gr faina
- 2 linguri zahar
- arome dupa gust si alegere
(am ales vanilie si lamaie rasa)
- 1 lingura ulei
- 500ml lapte
- 1 mar ras
- pudra zahar vanilat
- un varf de sare
- 250 gr faina
- 2 linguri zahar
- arome dupa gust si alegere
(am ales vanilie si lamaie rasa)
- 1 lingura ulei
- 500ml lapte
- 1 mar ras
- pudra zahar vanilat
       Ouale, faina, laptele, uleiul, sarea le-am amestecat pana au devenit o  crema omogenizata usor fluida, intre timp am adaugat aromele si am ras  un mar. Pentru 20-30 min am lasat-o in frigider. Dupa acest timp am  trecut modul de coacere , dupa fiecare clatita in parte am adaugat o  bucatica sub forma unei nuci, unt deoarece da un gust mai deosebit decat  uleiul . La final sta la dispozitia dvs daca doriti sa le serviti simple, cu gem sau pudrate cu zahar vanilat.
Pofta Buna! 

Comentarii