luni, 11 ianuarie 2016

Ciorbă ţărănească cu carne de porc


Pentru o ciorba taraneasca aveti nevoie de:

  • o bucata de pula porc 
  • 2 morcovi mari
  • telina
  • 4 ardei potriviti (am pus rosii si portocalii pentru un contrast frumos)
  • fasole verde 
  • o ceapa mare rosie
  • patrunjel
  • leustean 
  • o rosie
  • 3 cartofi mari
  • bors cu legume de la Maggie
Se spala carnea, se taie in bucati potrivite si se pune la fiert cu putina sare in 2 litri de apa. In primele minute se spumeaza si cand carnea este aproape fiarta se adauga legumele taiate in bucati potrivite sau/si date pe razatoarea mare: morcovii si telina. Se lasa la fiert in jur de 30-35 minute. La final cand totul este gata se adauga borsul Maggie (2 linguri si una rasa) , patrunjelul si leusteanul taiat marunt. 


Se poate servi cu ciusca si cu smantana .



Pofta Buna!

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...