Pulpe de pui cu mustar si cascaval



Dupa supa de pui a venit si felul doi , asa ca am folosit: 

  • 3 pulpe de pui fierte inainte pentru o supa de legume
  • jumatate de ardei gras rosu
  • 3 lingurite de mustar cu hrean
  • o 1/2 de lamaie stoarsa
  • sare, piper dupa gust
  • cascaval 
  • putin ulei de masline
Dupa fierberea pulpelor de pui , le-am adaugat in tava Yena impreuna cu cativa stropi de ulei de masline, putina apa pentru a forma sosul, ardeiul gras taiat in cubulete mici si mustarul amestecat cu zeama de lamaie si 2 stropi de ulei si adaugat peste pulpe. Apoi se sareaza si se pipereaza dupa ochi. 

Se adauga in cuptor circa 30-35 de minute pana capata o culoare aramie. Cu 5 minute inainte de a fi gata , se rade cascavalul pe razatoarea fina si se mai lasa in cuptor pana se topeste. 

Pulpele se pot servi cu hrean sau alaturi de salata de Tzatziki  ,


Pofta Buna! 


Comentarii