joi, 11 mai 2017

Placinta cu branza (low-carb)

O placinta pufoasa, usor de preparat si delicioasa, in plus de asta perfecta pentru cei care tin dieta low-carb sau . 

Aveti nevoie de: 
  • 500 grame branza de vaca degresata
  • 200 grame smantana degresata
  • 3 oua
  • 5 linguri faina de orez
De mentionat! Daca veti pune lingurile cu varf atunci mai adaugati inca un ou. 

Branza se va da pe razatoarea mare si se va amesteca cu smantana si ouale batute inainte. La final se adauga faina si amestecati pentru a incorpora in aluatul de branza. 
Se va unge o tava cu dimensiuniea de 22x32 (o tava Yena) cu putin unt si adaugati aluatul. 
Se va lasa la cuptor la 180 de grade celsius pentru 35-40 de minute. Cand se va rumeni o veti scoate din cuptor si o lasati sa se raceasca. 
Abia dupa racire se poate taia si consuma. 

Pofta Buna!


0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...