O reteta foarte simpla si rapida pe care si un adolescent o poate prepara.
Aveam vreo 5 fileuri de pangasius si le-am impartit. 2 parti de file le-am oprit pentru cuptor si restul taiate pe jumatate pentru snitele.
Ingredientele folosite:
- 3 cepe rosii potrivite sau una mare
- ulei de masline
- cateva rosii cherry
- sare, piper
- lamaie si zeama de lamaie
- 2 catei usturoi
- Se unge tava cu uleiul de masline.
- Preincalzim cuptorul la 180 de grade Celsius.
- Ceapa se curata, se spala si se taie rondele subtiri si se va aseza in tava.
- Fiind fila destul de grosuta in tava Yena au incaput doar 2 fileuri de pangasius pe care le-am asezat peste patul de ceapa.
- Am stors zeama de la o lamaie, am condimentat cu sare, piper si usturoiul taiat marunt.
- Am taiat rosiile cherry pe jumatate si le-am presarat peste fileuri.
- Am adaugat cateva felii de lamaie subtiri taiate si am dat tava la cuptor pentru jumatate de ora.
Se serveste cu salata, cartofi natur ori prajiti!
Pofta Buna!
Comentarii