sâmbătă, 21 mai 2016

Fasole verde cu rosii si piept de pui


Dupa cateva zile de regim , am avut pofta de o mancare ceva mai consistenta si asa ca acum 2 zile am facut mancarica de fasole verde fideluta cu piept de pui si rosii . O mancare foarte usoara si care s-a digerat prea bine :)) . 

Am folosit: 

  • 750 grame de fasole verde fideluta congelata
  • o conserva cu rosii tocate in bulion 
  • cativa morcovi baby 
  • un ardei capia maricel 
  • 3 piepti de pui prefierti
  • o ceapa mare
  • 3-4 catei de usturoi 
  • ulei de masline 
  • sare, piper dupa gust
  • oregano si marar uscat 
Legumele se spala, se curata si se taie in forma dorita. Ceapa taiata fideluta, impreuna cu carnea de pui taiata in bucati potrivite se pun la prajit in ulei pentru a se inmuia si a capata o culoare usor aurie, intre timp se adauga morcovii baby taiati pe lung, capia tocata fin, fasolea si se pana se mai inmoaie circa 3-4 minute cu capac. Dupa aceasta se adauga putina apa, se adauga rosiile impreuna cu sucul lor si se amesteca. Se taie si cateii de usturoi si se adauga peste compozitie. Se mai adauga daca sosul a mai scazut. Cad totul s-a facut se condimenteaza dupa bunul plac cu sare, piper, oregano si marar. 

Mancarica se serveste alaturi de smantana! 


Pofta buna!

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...