Ciorba de curcan cu zarzavaturi



Am folosit:
  • o punga congelata cu mix de legume : morcovi, telina, conopida, ceapa, mazare 
  • zeama de la o lamaie 
  • sare, piper dupa gust
  • 2 linguri de ulei de masline
  • leustean uscat 
  • cateva fire de patrunjel 
  • 5-6 linguri de rosii decojite si taiate bucatele din conserva
  • fidea 
  • 400 grame piept de curcan fasii
Intr-o cratita se adauga 1 litru si jumatate de apa, uleiul si carnea pana da in clocot si se ia spuma. Apoi se adauga legumele tocate marunt si mai spre final fideaua care a fost fiarta inainte. Asta pentru a evita ca supa sa devine tulbure, daca fideaua este fiarta in supa de legume. La final se adauga zeama de lamaie stoarsa, leusteanul si patrunjelul taiat marunt. 

Pofta Buna!

Comentarii