Ciuperci cu ceapa si usturoi


Ingredientele pentru tocanita de ciuperci:
  • 500 grame de ciuperci Champinion proaspete
  • o ceapa mare 
  • boia dulce
  • piper si sare dupa gust
  • paste fainoase de care doriti
  • ulei de masline
  • un catel de usturoi 
Se curata legumele si se spala. 
Ciupercile se curata si se taie in bucatele potrivite, iar ceapa tocata julien si se pun in cratita cu putin ulei de masline pentru a deveni translucida si ciupercile sa se inmoaie. Se amesteca in acest timp pentru a nu se prinde. Dupa cele doua s-au mai inmuiat, se adauga un pic de apa si usturoiul dat pe razatoarea fina. Se mai lasa pana se mai inabuse si la final se adauga sarea si piperul dupa gust. 

Dupa ce pastele fainoase le-am fiert in apa cu sare si putin ulei, le scurgem bine de apa si le servim cu tocanita de ciuperci. 


Tocanita de ciuperci se poate servi alaturi si de o mamaliguta. :) 



Pofta Buna!


Comentarii