miercuri, 8 octombrie 2014

Gogosi Donuts la aparat



 Cu noul aparat pentru gogosi  pe care l-am achizionat , abia asteptam sa il incerc, asa ca am cautat o reteta de donuts.

 Ingredientele folosite:
  • 260 gr faina
  • 130 gr zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 250 ml lapte
  • 5 linguri ulei
  • 3 oua
  • un plic de zahar vanilat
  • 1 praf sare
  • zahar pudra pentru ornat sau glazura de ciocolata
 Se amesteca faina cu praful de copt, se adauga zaharul, laptele, uleiul, ouale si sarea, pe rand si omogenizam bine. Lasam sa se odihneasca 15 minute.
Se incalzeste aparatul si pentru inceput se ung formele cu ajutorul unei pensule cu ulei. Aplicarea cu ulei se face o singura data. Apoi cu ajutorul unul polonic de dimensiuni mai mici sau cu o lingura, punem compozitia in aparat pentru 10 minute.

Cand sunt gata se orneaza gogosile cu zaharul pudra.

Puteti sa alegeti si varianta cu glazura de ciocolata.

Pentru ca forma gogoselelor donuts sunt micute circa 6-7 cm diametrul , din aluatul de mai sus mi-au iesit 47 de gogosi.


Pofta Buna!




0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...