marți, 21 octombrie 2014

Fursecuri Bicolore

Ingredientele pentru fursecuri fragede: 
  • 200 grame margarina Rama (se poate inlocui si cu unt)
  • 200 grame zahar
  • un varf de cutit de sare
  • arome
  • faina cat cuprinde
  • 3 galbenusuri
  • 1 ou
  • 2-3 linguri cacao
  1.  Se freaca untul cu zaharul,  galbenusurile, sarea, oul intreg si aromele, apoi se imparte in doua.
  2. Peste o jumatate se adauga, treptat, faina, pana se va obtine un aluat care sa nu se lipeasca de maini. 
  3. In cealalta jumatate se adauga cacao si apoi faina procedandu-se la fel. 
  4. Aluatul alb si cel de cacao se tin la frigider pentru jumatate de ora.
  5. Se intind doua foi din cele doua aluaturi si se suprapun, se ruleaza si se taie in felii (varianta fursecuri rulou)
  6. Se decupeaza rondele colorate mai mici si patratele, care se pun peste cele albe. (varianta tabla de sah)
  7. Alta varianta de fursecuri sunt cele pe care, dupa ce s-au copt, torni glazura colorata deasupra.
  8. Se pun intr-o tava cu hartie de copt si se coc la 170 grade pentru 15-20 minute.



Pofta Buna!

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...