Chifle in 5 minute!


Ingrediente:

  • 500 grame faina care creste singura (folosesc pe cea de la Iotis)
  •  un varf de sare 
  • o cutie de bere 330 ml 
  • arome la alegere: rozmarin, praf de usturoi, masline, tarhon, piper, cascaval, branza

Se preincalzeste cuptorul la 180 grade. Se pun toate ingredientele intr-un bol si se framanta. Se lasa la dospit creste. Ar trebui sa iasa cam 12-17 painici, depinde de marimea facuta. Painicile, biluta cu biluta se framanta cu aroma dorita. 
Tava se unge cu ulei si se pune hartie de copt, se aseaza painile si se dau la cuptor pentru 30 minute lasandu-se la 180 grade.

Alcoolul din painea se va evapora prin coacerea painii, nu mai este nevoie sa puneti drojdie ori zahar, pentru ca deja berea le are in compozitie. 


Pofta Buna!


Comentarii