miercuri, 5 februarie 2014

Tocăniţă de ciuperci cu mămăliguţă

           

Am folosit:
  •  3 cepe medii
  • 400 grame de ciuperci champions de la conserva
  • sare, piper, boia, tarhon, oregano
  • 150 grame de rosii fara pielita in suc propriu din conserva
  • ulei de masline
Se taie solzisori ceapa si se pune in uleiul incins pentru a se inmuia, se amesteca din cand in cand pentru a nu se prinde. Scurgeti ciupercile, daca este cazul le taiati pe jumatate si adaugati-le peste ceapa. Dupa ce se mai inabuse circa 4 minute, amestecand din cand in cand, adaugati rosiile si o cana de apa de 250 grame si lasati cateva minute sa se mai inmoaie. La final asortati cu sare, piper, oregano si tarhon dupa gust. 

Se serveste cu mamaliguta ori altceva ce va place!



Pofta buna!

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...