marți, 4 februarie 2014

Friptura de gaina umpluta cu portocale



De data asta sunt sigura ca nu este rata :)) ... ai nevoie de o gaina potrivita, 2 portocale medii curatate de coji, 1 ceapa mare, 4-5 cartofi potriviti curatati, 150 grame de rosii fara coaja in suc propriu din conserva, sare, piper, boia dulce, rozmarin, 2 catei de usturoi medii, tarhon. 

Dupa curatarea gainii, o ungeti cu ulei de masline, ii faceti cateva buzunarele pentru a le umple cu usturoiul taiat feliute, am plouat peste gaina si cartofi cu condimente: sare, piper, boia dulce, rozmarin, tarhon. Ceapa taiata solzisori am introdus-o in gaina impreuna cu feliile de la 1 portocala si jumatate feliate (curatate de coji) si restul ramase printre cartofi. In tava se acopera aproape cu ulei de masline si o parte cu apa. Se introduce in cuptor setat la 250C pentru 50 de minute.


Pofta buna!

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...