Salata de morcov cu pui

- piept de pui (sta la alegerea voastra cat puneti in salata, eu am pus cca 100 gr)
- sare
- praf de usturoi sau usturoi pisat
- piper
- 3 morcovi
- zeama lamaie
- maioneza din comert sau facuta de casa (mi-a fost la indemana cea din comert)

Dupa fierberea pieptului de pui, il taiati bucatele mici cam de 1-2cm, radeti morcovul, le puneti intr-un castron impreuna cu maioneza si amestecati, adaugati in acest timp praful de usturoi, zeama de lamaie (cam un sfert, desi gustati cum va place, nu trebuie sa fie foarte acra salata), un pic de sare, piper dupa gust. Am ornat-o cu cateva feliute de lamaie si cu o ploaie de boia dulce.

Salata asta fiind de fapt si cu telina in compozitie, dar cum eu nu am gasit si nu am cautat la alte magazine, asa ca am facut-o fara ea. 

Comentarii